Nederlands/Dutch Svensk/Swedish English  
 Activiteiten
Ad-Interim
Cantor-organist
Concerten
Discografie
Docent
Woerden
Bodegraven
Kamerkoor ''Sjir Chadasj''
Haags Vocaal Ensemble "Menorah"
Nebo-koor
            Activiteiten - Cantor-organist
Trouwdiensten en uitvaartdiensten / crematies:

Voor de feestelijke begeleiding tijdens een trouwdienst houd ik mij aanbevolen! Ter verhoging van de feestvreugde kan ik ook andere musici voor u regelen of een koor contracteren.

Wanneer het gaat om een officiële trouwlocatie in Woerden: de gemeente Woerden heeft een aantal locaties waar men kan trouwen. Eén daarvan is de sfeervolle Evangelisch-Lutherse kerk aan de Jan de Bakkerstraat. Zowel het burgerlijk huwelijk als het kerkelijk huwelijk kunnen desgewenst aaneengesloten worden voltrokken.
In beide gevallen kunt u een beroep op mij doen. Bij de voltrekking van een burgerlijk huwelijk zijn er legio mogelijkheden om feestelijke orgelmuziek te laten klinken. Dit wordt door velen als sensationeel ervaren. Neem geheel vrijblijvend contact met mij op voor een muzikaal advies.

Andere links met betrekking tot het trouwen: www.trouweninderegio.nl

Wanneer u een organist zoekt die stijlvol de rouwdienst kan spelen, kunt een beroep om mij doen. Vanwege mijn jarenlange ervaring kan ik u adviseren bij de keuze van de (orgel-)muziek. Ook wanneer u een zanger of zangeres bij de uitvaart wenst, kan ik hiervoor zorgen.





aangepast op 16:22 29-04-'13
Orange Design, Media & CMS